TERMÉSZETES FOGAMZÁSSZABÁLYOZÁS

Ez a könyv azoknak a lányoknak és nőknek szól, akik – idegenkedve a mesterséges módszerektől – a szervezet működésébe történő beavatkozás nélkül, természetes módon szeretnének védekezni, s ha eljön az ideje, természetes módon foganni.

3 900 Ft

Értesítést kérek a könyv megjelenésekor!TERMÉSZETES FOGAMZÁSSZABÁLYOZÁS

Védekezés kemikáliák nélkül

Sokak számára jelenthet gondot a mai élettempó mellett „még a ciklusra is” figyelemmel lenni, hiszen a védekezésre a tabletta jóval egyszerűbb lehetőséget kínál. A női test épsége és a termékenység képessége azonban olyan érték, amely többet érdemel ennél. Olyan kincs, ami megéri a törődést, s ami soha nem lehet feláldozandó a kényelem és a vélt biztonság oltárán. Ha egy nő megtanulja felismerni termékenysége jeleit, nem lesz szüksége sem tablettára, sem más mesterséges módszerre a fogamzás megakadályozásához. Ciklusa során mindig tudni fogja, hogy termékeny vagy terméketlen napon van-e éppen, és szükséges-e védekeznie vagy sem – függetlenné válva ezzel a mesterséges módszerektől. Ez a test valódi nyelve, amelynek ismerete minden nő veleszületett joga és képessége, s amelyre hallgatni, és nem elnyomni kell. A könyv átfogóan ismerteti a védekezés lehetőségeit, hogy a – legtöbb esetben hosszú távra szóló – döntést megbízható alapokon lehessen meghozni. A könyv néhány nap alatt kiolvasható, tartalma azonban egész életre szóló tudást jelent.

„Ez a könyv azoknak a lányoknak és nőknek szól, akik – idegenkedve a mesterséges módszerektől – a szervezet működésébe történő beavatkozás nélkül, természetes módon szeretnének védekezni, s ha eljön az ideje, természetes módon foganni.”
Dr. Csiszár Miklós

 

„Ahogy mondják, egy nő két dologért mindenre képes: hogy legyen gyermeke, vagy ne legyen. Ez a kiadvány azokat a megoldásokat ismerteti, amelyek a lehető legszelídebb és legtermészetesebb módon teszik elkerülhetővé a fogamzást.”
Nora Igloi Syversen

A TARTALOMBÓL

  • Hormonegyensúly és egészség
  • A hormonális fogamzásgátlás módjai és kockázatai
  • A test nyelve – a termékenység jelei
  • A természetes fogamzásszabályozás előnyei
  • A leghatékonyabb módszerek
  • A legfontosabb szabályok
  • Kérdések és válaszok

„A tudatosságra törekvő szemléletmód nemcsak a hormonegyensúly megőrzése kapcsán kell, hogy érvényesüljön, hanem a fogamzásszabályozás terén is. Ajánlom e könyvet mindazoknak, akik a fogamzás elkerülésének módját maguk szeretnék megválasztani, és a védekezés sikerét nem kemikáliákra vagy a véletlenre akarják bízni.”
Dr. Pusztai Zoltán
nőgyógyász, lektor

A termékenységi jelek kiértékelésével a termékeny és terméketlen napokat pontosan meghatározhatod. Folyamatosan követheted, hol tart a havi ciklusod és visszajelzést kapsz arról is, egészségesen működik-e a szervezeted.

Kérem a ciklusnaptárat:

A cikluslap kitöltése a "Természetes fogamzásszabályozás - Védekezés kemikáliák nélkül" c. könyvben leírtak alapján javasolt, ahogy a különböző jelölések is a könyvben találhatók.