Naturwell
Miben más? Mit ajánlunk? Programjaink Kedvezmények Kik vagyunk? Kapcsolat Fórum Honlaptérkép
Tanácsadás formái
Keresés:
Tápanyag Kalkulátor®
Egészséges receptek
Ebéd és menü rendelés
ESG állapotfelmérés
Életmód Kötetek
Gyomorgyűrű

A tanácsadás formái


A tanácsadás formája az igényekhez és az adott programhoz igazodik. Az általunk javasolt formától történő eltérés minden esetnen megoldható, amennyiben nem csökkenti a konzultáció hatékonyságát.

SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
A programok nagy része személyes megbeszélés formájában történik. Nagyon hasznos azonban, ha a program megvalósításában támogatást nyújtó személy (házastárs vagy más ismerős) is jelen lenne a megbeszélésen, hiszen ha más is látja a program menetét, jóval hatékonyabb segítséget tud nyújtani. Ide tartozik például a női és férfi hormonegyensúly vagy a természetes fogyókúra témaköre.

CSOPORTOS TANÁCSADÁS

Ilyen például a diétás és fogyókúrás tanácsadás, amely tapasztalatunk alapján csoportos formában hatékonyabb. A résztvevők tapasztalatot cserélhetnek és motiválhatják egymást. Kérésre azonban a tanácsadás egyéni, személyes konzultáció formájában is történhet.

CSALÁDI KONZULTÁCIÓ
Ilyen a gyermekek és fiatalkorúak számára tartott megbeszélés, hiszen az a legjobb, ha a szülő is jelen van a tanácsadáson. Nagyobb korúak esetén is ajánlott a szülői jelenlét, de ha a fiatalkorú ezt kéri, csak egymaga is jelen lehet a megbeszélésen. Ilyenkor a szülő külön helyiségben tud várakozni. A megbeszélés után a szülőkel is konzultálunk, ha a helyzet úgy kívánja.

Amennyiben bármilyen egyéni, a fentiektől eltérő kérése van, nyugodtan jelezze felénk! Mi azért kedveljük a kreatív megoldásokat, hogy mindenki a lehető legtöbbet kaphassa!


Tovább a programokhoz

Vissza a főoldalra


© Copyright, Naturwell®

Naturwell