Naturwell
Miben más? Mit ajánlunk? Programjaink Kedvezmények Kik vagyunk? Kapcsolat Fórum Honlaptérkép
Mit ajánlunk?
Keresés:
Tápanyag Kalkulátor®
Egészséges receptek
Ebéd és menü rendelés
ESG állapotfelmérés
Életmód Kötetek
Gyomorgyűrű

Mit ajánlunk...?

Természetes, holisztikus orvosi szemléletmód a tartós egészségért
 

A SIKER ZÁLOGA… AZ ÖN ELSZÁNTSÁGA  A legjobb eredmények mindig a változtatni akaró pácienseink ösztönzésével születnek. A személyes megbeszélés során sokszor kézzel fogható az a szándék és akarat, mely a közös munka révén meghozza gyümölcsét. Bízunk benne, hogy ehhez a fontos alaphoz a mi tudásunk legjavát adva egy sikeres és eredményes életvitel kialakításában működhetünk közre!

A FEJBEN DŐL EL MINDEN  A legjobb program is csak akkor hoz eredményt, ha a gyakorlatban megvalósul. Ha a szándék megvan, a többi már nem jelenthet akadályt.

AMIT AJÁNLUNK  Hatékony, örömteli és észszerű életmódváltást, biztonságos és eredményes fogyást, orvosi tanácsadáson alapuló, személyre szóló, megvalósítható programokat, ezáltal sikerélményt és nagyobb önbizalmat, jobb közérzetet, nagyobb fizikai, lelki és szellemi állóképességet, valamint a célok megvalósíthatóságának hitét.

AMIT VISZONT NEM ÍGÉRÜNK...  Éhségérzetet, fáradtságot és kényszert, nehezen betartható utasításokat, drasztikus és gyors módszereket.

KINEK SZÓLNAK PROGRAMJAINK?

Központunk mindazok számára nyitott, akik:

● többszöri , sikertelen fogyókúrán vannak túl
● nem találtak számukra megfelelő módszert
● gyermekeik számára szeretnének helyes példát mutatni
● időhiányban szenvednek és túlhajszolt életet élnek
● csak néhány vagy akár 50-100 kilót szeretnének leadni
● természetes úton vagy gyomorgyűrűvel szeretnének végleg lefogyni
● túlsúly nélkül is fontosnak tartják az egészséges életmódot és táplálkozást.

Központunk az érdeklődők és változtatni szándékozók részére mindig nyitva áll! Szeretettel várjuk egy nyugodt és harmonikus környezetben!

AZ ELSŐ KÉRDÉSEK

Minden fogyókúrát kipróbáltam már, de tartósan nem sikerült megtartanom. Van remény?
Remény és megoldás is mindig van. Amíg azonban az okra nem derül fény, a legjobb program is feleslegessé válhat. Ezért igyekszünk segíteni először az ok felderítésében, hogy a fogyás hatékony lehessen.

Mi az oka a jo-jo effektusnak? Elkerülhető ez egyáltalán?
Elkerülhető. A tartós fogyáshoz nem a kalóriák drasztikus csökkentése szükséges, hanem az életmód fokozatos és megfontolt átalakítása úgy, hogy az ne lemondást jelentsen, hanem előnyt és jó közérzetet a mindennapokban. Ha egy jó koncepció van a kezében, bármikor élhet vele!

Mit ehetek a fogyókúra során?
Az észszerűség határain belül sokféle értékes táplálékot. A szükséges kalóriák mellett azonban az összetevők helyes arányára is figyelni kell!

Miért éri meg türelmesnek lennem?
Mert a gyors fogyókúrák helyett a megfontolt súlycsökkentés hosszabb távon sokkal jobb eredményt ad. 1 év alatt csak 50-60 kg-ot szabad és érdemes fogyni, hogy elkerülhető legyen a jo-jo effektus és az esetleges plasztikai beavatkozás. 

Mi legyen a legfőbb célkitűzésem?
A legfőbb cél a személyes egészség kialakítása, a fogyás ennek a része. A fejben meghozott döntés alapfeltétel. A további segítséget attól érdemes megszereznie, aki felé bizalma van. Olyan fogyókúrát és programot válasszon, mely legjobban illeszthető a napi ritmusához és amit hosszútávon is képes megtartani.

Megújulás Egészség Harmónia

Változtatni, megújulni sohasem késő! E szándék képes a gondolatból célt formálni! Ha képesek vagyunk erre, új kapu nyílik egy másfajta értékrend felé. Az egészség a teljes testi, szellemi, lelki és szociális jólét állapota. A legfőbb érték a magunk és mások számára. Felelősek vagyunk érte.

Kapcsolatfelvétel


© Copyright, Naturwell®

Naturwell