Naturwell
Miben más? Mit ajánlunk? Programjaink Kedvezmények Kik vagyunk? Kapcsolat Fórum Honlaptérkép
Copyright
Keresés:
Tápanyag Kalkulátor®
Egészséges receptek
Ebéd és menü rendelés
ESG állapotfelmérés
Életmód Kötetek
Gyomorgyűrű


COPYRIGHT


Azzal, hogy belép a www.naturwell.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója vagy előfizetője egyik szolgáltatásnak sem.

A naturwell.hu oldalon található teljes szöveg és képi tartalom Dr. Csiszár Miklós, illetve a Naturwell Kft. szellemi tulajdona. A honlap tulajdonosa fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Naturwell Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Naturwell Kft. oldalai teljes egészében, esetleges reklámokkal vagy hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Naturwell Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában sem.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Naturwell Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és az okozott kár megtérítését.

A laptól bárminemű tartalmat átvenni csak a lapra való forrás hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A naturwell.hu domainnév, valamint a "naturwell.hu" felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Naturwell Kft. előzetes hozzájárulásával és írásos beleegyezésével lehetséges.

Figyelmét megköszönve, kellemes időtöltést kívánunk!


Naturwell® Életmód Központ
Budapest


© Naturwell® 
PRIVACY POLICY

A naturwell.hu weboldalt a Naturwell Kft. üzemelteti.

Jelen közleményünk célja, hogy online szolgáltatásaink minden területén, minden egyén számára - bármiféle megkülönböztetés nélkül - biztosítva legyen, hogy alapvető jogait tiszteletben tartsák a személyes adatok gépi
feldolgozása során.

A Naturwell Kft. számára kiemelt fontosságú cél a weboldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A Naturwell Kft. a látogatók személyes
adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról és megteszi azon technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azon eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó előírások érvényre juttatásához szükségesek.

A Naturwell.Kft. a látogatóra vonatkozó egyedi adatokat a látogatóval való kapcsolatba lépésre használja, és csakis hozzájárulásával fogja egyéb célokra felhasználni, illetve harmadik fél számára kiadni.

A naturwell.hu weboldalt látogatók számítógépeinek egyes adatai és IP címei a weblap látogatottsági adatok generálása, az esetlegesen felmerülő hibák és támadási kísérletek detektálása céljából naplózásra kerülnek. Az IP-címeket a Naturwell Kft. semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a látogató személye azonosítható lenne. A weboldal látogatásával egyidejűleg egyéb cookie-k, illetve web-bug-ok letöltésére nem kerül sor.

A naturwell.hu oldalain szerepelhet olyan utalás, ugrópont (link) más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol a Naturwell Kft-nek semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen ugrópontokra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ezen oldalak a
Naturwell Kft-nek nem állnak és nem is állhatnak ellenőrzése alatt, ezért ezen oldalak adatközléséért, adatvédelméért valamint személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásáért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal. Ilyen esetekben - ha szükségét érzik - olvassa el az adott oldalak szolgáltatóinak nyilatkozatát a személyes adatok védelmével kapcsolatban.

A naturwell.hu szolgáltatásainak igénybevétele az adatkezeléshez és az adatok tárolásához történő hozzájárulásnak minősül. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, írjon az
info@naturwell.hu címre.

Köszönjük figyelmét és kellemes időtöltést kívánunk oldalainkon!

Naturwell® Életmód Központ
Budapest


Vissza a főoldalra

© 2007-2010 Naturwell®

Naturwell