Naturwell
Miben más? Mit ajánlunk? Programjaink Kedvezmények Kik vagyunk? Kapcsolat Fórum Honlaptérkép
Miben más?
Keresés:
Tápanyag Kalkulátor®
Egészséges receptek
Ebéd és menü rendelés
ESG állapotfelmérés
Életmód Kötetek
Gyomorgyűrű

Naturwell értékek – amiben mások vagyunk...

Amiben más a Naturwell Központ


KÜLDETÉS...
Mikor néhány évvel ezelőtt kollégáimmal cikkeket olvastunk arról, hogy Magyarország egészségügyi helyzete mértékben romlik, úgy éreztük, tennünk kell valamit. Itt az ideje, hogy végre egészségkultúrát teremtsünk. Fontosnak tartjuk, hogy ne a már beteg állapoton segítsünk utólag, hanem megelőzve a bajt, időben lépjünk előre. 

Mivel magunk is aktív és egészséges életmódot folytatunk, nemcsak tudásunkat, de tapasztalatainkat is hitelesen tudjuk átadni. Mi arról beszélünk, ahogy magunk is élünk. A hozzánk fordulók problémáin a lehető legtermészetesebb, kemikáliamentes és célzott módon igyekszünk segíteni, ha kell, külső megbízható szakemberek bevonásával.


KÜLDETÉS ÉS JÖVŐKÉP


TILTÁSOK HELYETT ALTERNATÍVÁK
A Naturwell abban szeretne hiteles lenni, hogy olyan alternatívákat mutat az érdeklődőknek, amelyek segítségével egyszerű és természetes módon lehet megelőzni a későbbiekben esetleg komollyá váló kóros állapotokat. Már kialakult bajok esetén pedig a olyan alternatívákat mutat, amelyek hatékonyan segítik a szervezetet, ha ehhez megteremtjük a feltételeket. További erősség a túlsúllyal és a kóros mértékű elhízással kapcsolatban megszerzett több mint 10 éves tapasztalat.

BEVÁLT MEGOLDÁSOK – SZABAD VÁLASZTÁS
Az egyéni problémával vagy kéréssel kapcsolatban a konzultáción elhangzott átfogó információk birtokában mindenki maga dönthet a továbblépés irányáról, amelyhez minden szakmai támogatást megadunk.

KÉNYSZER HELYETT LEHETŐSÉG
Erőltetés és tiltások helyett inkább elmondjuk, milyen ésszerű határokat érdemes tartani az egészség és a jobb életminőség érdekében. Az oktató p
rogramok úgy vannak felépítve, hogy azok tartós megoldást biztosítsanak.

MINDIG VAN SEGÍTSÉG 
Az oktatás, tanácsadás és konzultáció mindvégig rendelkezésre áll, sőt, a program befejezése után is bármikor fordulhat hozzánk kéréseivel, kérdéseivel. Programjaink során fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot és támogatást, hiszen a bizalom meglétén vagy hiányán a programok sikere múlhat.

NINCS REMÉNYTELEN ESET!
Minezt többéves tapasztalatunk alapján valljuk. Minden probléma megoldható vagy javítható, ha sikerül megtalálni az okot és biztosítani a feltételeket. 

users/images/Rendelo01x180.jpg

AZ ELSŐ GYOMORGYŰRŰ KÖZPONT MAGYARORSZÁGON 
A Naturwell részét képező EGYENSÚLY Gyomorgyűrű és Súlykontroll Központ jelenleg az egyetlen, ahol az életmód, táplálkozás és fogyókúra program mellett a gyomorgyűrű beültetéssel kapcsolatos orvosi tanácsadás is elérhető.

A GYOMORGYŰRŰ MŰTÉTTŐL A TARTÓS FOGYÁSIG
E programot azért vállaltuk fel, mert ma már több ezer gyomorgyűrűs van az országban, és még ennél is többen tervezik annak beültetését. Az ő számukra nélkülözhetelen a gyomorgyűrű beültetésben jártas orvosok szakmai tanácsadása, amely alapján átfogó képet kaphatnak a gyomorgyűrű előnyeiről és hátrányairól – még a döntés meghozatala előtt. A gyűrűt nem elég beültetni, azzal együtt is kell tudni élni.


"Először az alapokat és magunkat kell rendbe tenni, minden más csak ezután következhet."

(A Központ szakmai csapata)


KÜLDETÉS ÉS JÖVŐKÉP


Vissza a főoldalra


© Copyright, Naturwell®

Naturwell