Szűkítés

Moderátor: naturwell

csorike
Hozzászólások: 181
Csatlakozott: 2007.11.24. 16:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Szűkítés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: csorike » 2008.04.08. 20:56

A barátnőmnek is olyan jól sikerült a szüki, hogy szombat reggel már a kórházban is volt. Ő addig bírta. Neki egyszerre 2,5 tettek be, mert kiengedték a plasztikára. Most aztán 1,5 ki. De még mindig nagyon szűk.
Szerintem, akkor is óvatosan, lépésben kellene visszaszűkíteni, ha már valaki egyszer el is érte a megfelelő beszűkítést, csak kiengedték valami miatt. Bár, ez csak józan "paraszti" ész gondoltatja velem.

Egyébként, nekem most már teljesen olyan, mint előtte. Kajálni is tudnék, mert ettem csirke husit és lement.
Tehát, én hamarosan megint fogok menni, csak óvatosabban szűkítettem magam. Tudom, hogy nem én szabom meg, de nem fogok egyszerre 1,5 engedni, mert én ezt igen megkínlódtam.
Nem eszegetem, igyekszem leveseket és párolt zöldséget enni. Ma ettem először csibét, csak próba cserkóra.

Viszont ma elkezdtem tornázni!!! :D Bizony ám! ;)
Én most csak itthon, a duci tréningre. Régebben is végigcsináltam, csak elsőre majd kiszakadt a tüdőm. Most meg! Alig szuszogtam valamit. Nem nagyon erőlködtem, könnyen végig csináltam a 40 percet. Be fogok szerezni valami kicsit keményebbet. Azért, hogy izzadjak is. De, azért elsőre jó volt ez. Jól is esett. Mégiscsak 40 perc mozgás, az 40 perc mozgás. Ja, és tegnap gyalog mentem a mhelyemre, 30 perc gyaloglás, elég jó tempóban. 8-)

Slim! Képzeld! Nem jött vissza az 5-ből 1 kiló sem. De ezt a -30-at olyan nehezen lépem tovább. Olyan, mintha a mérleg leragadt volna ott és a francnak sem akar tovább mozdulni. Ez is volt az egyik oka, hogy nekiálltam tornázni. Hátha, megmozdul.
A másik, hogy jól esett. :)
Tímea

Slim
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2007.11.29. 23:33

Re: Szűkítés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Slim » 2008.04.09. 00:54

kól van igazán nem is nagyon teszek érte!!)

Slim
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2007.11.29. 23:33

Re: Szűkítés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Slim » 2008.04.09. 01:07

Na akkor újra kezdem elszállt amit eddig írtam, csak a vége ment fel.

Csőrike!
Veled együtt örülök, hogy nem jött vissza az 5 kg-ból semmi! :D

Itt látszik az is,hogy nagyon oda kell figyelni,mennyit szűkített az ember. Igenis TŐLED függ, menyit tetetsz be!!! 0.5-1-1,5-2,2,5 ml-t lehet kérni!! És aztat mondani ennyit és nem többet-kevesebbet kérek!!!!!!
Én 0,5 vetettem ki,0,2 -t tettem vissza.és kevésnek bizonyult.Igaz nem is teszek érte semmit,hogy több menjen le. :cry: Megmaradt 2.5-3 kg ami nem megy le
Ez van. Kevesebb toffifi kellene......
slim

csorike
Hozzászólások: 181
Csatlakozott: 2007.11.24. 16:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Szűkítés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: csorike » 2008.04.22. 19:27

Voltam tegnap szükin. Kicsit gáz volt a helyzet.
A Bende műtött.Az Usru jött le.Azért nem egy bizalom gerjesztő kinézete van.Én nem szerettem volna, ha ő szűkít, illetve, amit már hallottam, az a lapján nem sok bizalmam volt.
Hát, nem is cáfolta meg.Jó páran úgy jöttek ki, hogy többször megszúrta,mert nem találta a portot illetve, hogy nem is szűkítette be,mert azt mondta, hogy így jó.Olyan is lett,aki rosszul lett,mert szintén nem tudta, több próbálkozásra sem megszúrni.Olyan is volta,akinek elhajlott a tű.
Így aztán felmentem a Bendéhez és többszöri felséta után elkaptuk a műtő előtt, hogy jöjjön le.Amúgy is szerettem volna,ha rámnáz a múltkori jó kis beszűkítés után.
Visszatette a 1,5-t,de most tudtam ott is inni, nem úgy, mint a múlt alkalommal.
Megkérdeztük a Novorin orrcseppel kapcsolatban.És igen.Azt mondta, hofgy jót tesz szüki után a gyulladt nyálkahártyának,ha iszol egy kis folyadékba csepegtetve.
Na,reggel már megint nem nagyon ment le, piszokul megijjedtem, hogy megismétlődik a 3 héttel ezelőtti dolog, ezért ittam egy kis Nasivin orcseppet.Na, most lehet, hogy anélkül is jobb lett volna, de, hogy kb 1,5 óra múlva tudtam ini rendesen az biztos.
Én olvastam valahol annak idején és itt említettem is Nektek.Tehát, azt mondják ez jó utána.
Tímea

Cérni
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2007.12.10. 22:24

Re: Szűkítés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Cérni » 2008.07.08. 22:31

Sziasztok!

Mostanában nem tudok parancsolni az étvágyamnak, így kicsit elkenődtem. Mindent meg tudok enni. Ha gyorsan eszem, akkor nehezebben, de tényleg minden lemegy. Önuralom nulla! Most a szűkítésen gondolkozom, de kicsit félek a túlszűkítéstől. De így meg semmi értelme a gyűrűnek! Már 5 kilót híztam...
:-(
Mit tanácsoltok, mennyit tetessek bele? Mire figyeljek? Mennyi hányás a megengedett?

Eddig 1x szűkítettek( 1.5 év alatt), mert a másodiknál nem tettek bele csak 0,1-et. Az elsőnél fogalmam sincs mennyit tettek bele.(gondolom a szokásos 2 ml-t) Úgyhogy hétfőn elmegyek. Zabszemmel, de muszáj!!!
Úgy tudom, hogy Bende doktor 28-án lesz utoljára, mert aug-szept-ben szabin lesz.

kisa622
Hozzászólások: 147
Csatlakozott: 2007.11.24. 16:15
Tartózkodási hely: Föld

Re: Szűkítés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: kisa622 » 2008.07.08. 23:38

Sziasztok,

Valami van a levegőben?!!! Én is "zabálok", állandó farkaséhség van rajtam. Már arra gondoltam, hogy felíratok valami fogyitablettát, mert egyedül nem megy :cry:

A gyűrűmet januárban tették be, van bennem 6 ml és még mindig szépen, folyamatosan eszem mindent és ugyanolyan sokat, mint műtét előtt. Bezzeg két evés között - főleg éjjel és kora reggel - még a vizet is alig bírom lenyelni, böfögök állandóan (pfújj!). Szóval kövér vagyok még mindig és nőiesen gusztustalan, ahogy jön föl belőlem a levegő. Másnak is van ilyen problémája? Társaságban már nem merek enni, inni. Kínos :oops:

Azt hittem nyáron könnyebb lesz, sok saláta, zöldség, levesek. De én ezekkel nem lakom jól, mindig éhes vagyok. :(

Fontos kérdésem lenne :!: : a gyűrű hogy működik, miben segít? Én azt hittem, hogy csak pár falat étel fog belémférni, és utána már jóllakott leszek, így fogok fogyni. De én nálam nem szab gátat a gyűrű, ugyanannyit tudok enni- és sajnos eszem is -.

Légyszi' adjatok valami trükköt, tanácsot. Az agyam állandóan azt mondja, még éjjel 11-kor is, hogy enni kell. :twisted:

Egyébként, mindenkinek jó nyarat, sok fogyást kívánok! :P
Egyszárnyú angyalok vagyunk, csak úgy repülhetünk, ha összekapaszkodunk!!!
- Puszi. Panda -

Cérni
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2007.12.10. 22:24

Re: Szűkítés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Cérni » 2008.07.09. 09:57

Szia Ági!

Örülök, h. legalább te válaszoltál!!! Köszi! :-)

Ha elfogadsz egy tanácsot: gyógyszert NE szedjél! Én a gyűrű előtt minden létező bogyót beszedtem, legálisat és illegálisat is, feküdtem kórházban, h. fogyjak, de semmi sem segített. Hidd el, csak pénzkidobás, nomeg a mellékhatásoktól a májam kikészült, illetve a vérképem felborult, és volt amelyiktől nem tudtam aludni, mert úgy dobogott a szívem. ( teljes palettát végigpróbáltam 20 év alatt!) Úgyhogy az sem segít!

Mi a megoldás? Nem tudom!!!! Illetve van egy tippem, de ne nézz érte hülyének!

Én csak akkor fogytam, mikor a fogyókúra mellett pszichoterápiára jártam. Az nagyon jó volt! Nekem is az agyam gátolja a fogyást. Nem bírtam tovább fizetni, ezért hagytam abba. Az volt a jó benne, hogy alfa állapotban én fejthettem meg saját szimbólumaimat. Nem beszélnem kellett magamról, hanem dolgoznom a képzeletemen. ( én pszichiáterhez jártam) Ha találsz egy jó orvost, az kincset ér!

Böfögés:
Én is szenvedek ettől. Kellemetlen társaságban enni, de ha nem büfizem, feszít. Úgyhogy sűrű bocsánatkérés közepette eszem, vagy nagyon diszkréten próbálom intézni.

kisa622
Hozzászólások: 147
Csatlakozott: 2007.11.24. 16:15
Tartózkodási hely: Föld

Re: Szűkítés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: kisa622 » 2008.07.09. 15:23

Szia Cérni,

köszönöm a választ. A tanács jó. Arra már én is rájötttem, hogy az agyammal van baj. Én lefogyhatatlanul kövér vagyok az agyamban. Ehhez most még az is hozzá jött, hogy nem működik a gyűrűm. Már hónapok óta ezt programozom magamnak. Persze, hogy nem megy! De én ezt nem tudom magamban átállítani.

Ha tudsz jó dokit, kérlek add meg a számát. Mert én ilyeneket nem ismerek. Bár én azt sem hiszem, hogy valaki segíteni tud rajtam. Szóval, nem vagyok egy egyszerű eset. Nekem sajnos nem csak az éhséggel kell megkűzdenem, hanem önmagammal is, hogy elhiggyem: le tudok fogyni. Ezt ma még nem hiszem (és sajnos van bennem egy olyan is, hogy nem is érdemlem meg, hogy csinos legyek!)
Szóval, tényleg klinikai eset vagyok!

Köszi
Egyszárnyú angyalok vagyunk, csak úgy repülhetünk, ha összekapaszkodunk!!!
- Puszi. Panda -

csorike
Hozzászólások: 181
Csatlakozott: 2007.11.24. 16:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Szűkítés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: csorike » 2008.07.10. 10:33

Sziasztok!

Tényleg eléggé pangtunk...

Lányok, mi a helyzet?! Nekem sem könnyű és volt most 2 hét állásom, amikor csak rántott tököt meg halat ettem volna, egyfolytában.

Előtte kb. 2 hónapot folyadékoztam, lehet, hogy kicsit kiéhezett a szervezetem. Azt hittem, hogy le sem megy a tök, de lement és akkor úgy rákaptam az ízére, hogy alig tudtam abbahagyni. Jó szar is lett, mert szinte folyamatosan nem tudtam wc-re menni. Az összes gutalaxot megittam már kínomban. Közben pedig rohadt nagy lelkiiismeret furdalásom volt, hogy mi lesz. 1-2 kiló föl és le. Az előtte lévő, szép, folyamatos fogyás megállt.
Pedig már összesen 42 kilót fogytam. Az nem olyan rossz, október óta. Az útóbbi 2 hónapban ment le egy 10-es.
Mindenki dicsért, ez lett most nagyon látványos, ez a 10-es. Mindenkinek feltűnt. Kaptam-kapom folyamatosan a bókokat, dicséretet. A saját baraátnőm is azt mondta, hogy nehezére esik bevallani ;) , de jól nézek ki!
Ismerősök állítottak meg, hogy miért fogytam ennyit. Pasira gondoltak. Bárcsak már lenne-de ennyi kretén, aberrált, nem független, vagy fiatal-vagy nagyon öreg pasival régen találkoztam,mint mostanában(lehet, hogy majd kifejtem a "csak úgy írogatok"-ban.

Szóval, én is leálltam egy kicsit. Tegnap-VÉGRE-megint folyadékoztam. Jól is esett. Még nem álltam a mérlegre, hogy van-e már látható eredménye. De biztos, mert a hasam egész nap ment. A folyadékozás hatása.

Muszály visszaállni és reménykedem, hogy tudom megint egy darabig tartani, mert nagyon jó, amikor dicsérnek, az nagyon ösztönző!!! Na és arrló nem is beszélek, hogy mennyivel jobban érzem magam a börőmben. Még arra is olthatatlan vágyat éreztem, hogy elmenjek futni. Csak még félek, hogy kiröhögnek. (mennyi komplexusunk van a kövérség miatt!) Már fehér nadrágot és felsőt vettem fel. Ilyen nemtudom, mikor volt utoljára.

Lányok, most tudom, hogy hülyeség, de az sem tart vissza benneteket a kajálástól, hogy mennyi pénzt dobtatok ki ezért a műtétért? Vagy az, hogy nehogy valamoi baj legyen a gyűrűvel a kaj a miatt?
Én arra gondoltam, hogy annyira "jól" sikerült pár nónapja a szüki, hogy inkább meg kellene magamtól tartani, mint hogy menjek és megint úgy járjak. A Medgyessy azt mondta, hogy ezzel egész nyáron kitartok, szerinte. Mehetnék megint, de nem szeretnék. Délelőtt szükebb, kb 3 körül kezdek tudni enni. Van, hogy akkor, ha darabosat eszem, megakad.
Egyébként, azt is észrevettem, hogy pár nap folyadékozás után kicsit, mintha, szűkebb lennék. Mert még estefelé is akad a turmixolt kaja.
Most hajtok a nyaralásra. Illetve, hogy megyük csajos buliba.

Gyertek a Sláger teraszra Ti is 19-én? Kinek van kedve? Írjatok? (Nem csak csajok- bár nem nagyon látok hozzászólást pasinak itt (-Balun kivül, persze).
Tímea

Avatar
CBalu
Adminisztrátor
Hozzászólások: 213
Csatlakozott: 2007.11.24. 12:24
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Szűkítés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: CBalu » 2008.07.10. 10:39

akkor hozza is szolok. :) a 19-e nagyon messze van, de ha elotte 1 v. 2 nappal szolsz, meg az is lehet, megjelenek. amugy ez milyen hely? hol van?

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég