TERMÉSZETES FOGAMZÁSSZABÁLYOZÁS – Védekezés kemikáliák nélkül

A könyv azoknak a termékeny korú lányoknak és nőknek szól, akik – idegenkedve a mesterséges módszerektől – a védekezés módját maguk szeretnék megválasztani és a szervezet működésébe történő beavatkozás nélkül, természetes módon szeretnék megvalósítani. A könyv néhány nap alatt elolvasható, a tudás azonban egész életre szól.

Ha szeretne beleolvasni a könyvbe, adja meg nevét és e-mail címét!

    3500 Ft

    Előbb-utóbb minden lány életében eljön az idő, amikor a fogamzás elkerülése aktuálissá válik. A védekezés módja azonban egyáltalán nem közömbös az egészség és a hormonegyensúly szempontjából. Érdemes ezért időben eldönteni, hogy a védekezés milyen – mesterséges vagy természetes – módon történjen. A hormonális fogamzásgátlók használatával egyre több nő teszi kockára az egészségét anélkül, hogy ismerné a hátrányokat. A sikert azonban a kockázatok súlyával is kell mérni. A könyv ezért minden védekezési módszert ismertet az előnyeivel és hátrányaival együtt. Bemutatja azt is, hogy a természetes alternatívák milyen megbízható módon teszik elkerülhetővé a fogamzást.

    A női test épsége és a termé­kenység képessége olyan érték, ami soha nem lehet feláldozandó a (vélt) biztonság oltárán. Bár a tabletta egyszerűbb lehetőséget kínál, ha egy nő megtanulja felismerni termékenysége jeleit, nem lesz szüksége sem tablettára, sem más mes­terséges módszerre a fogamzás megakadályozásához. Ciklusa során mindig tudni fogja, hogy termékeny vagy terméketlen napon van-e éppen, és szükséges-e védekeznie vagy sem. Ez a test valódi nyelve, amelynek ismerete minden nő veleszületett képessége.

    Abban a hitben bocsátjuk útjára e könyvet, hogy minden nő belátja: eleve olyan képességekkel van megáldva, amelyek a legtöbbször feleslegessé tesz­nek minden mesterséges tablettát, anyagot és eszközt. A könyv – mely az érintett lányokon és nőkön kívül a szülőknek, tanároknak és szakembereknek is szól – átfogó képet nyújt a védekezés lehetőségeiről, hogy a hosszú évekre szóló döntést megbízható alapokon lehessen meghozni.

    Dr. Csiszár Miklós és Nora Igloi Syversen

    A tartalomból:
    ▪ Hormonegyensúly és egészség
    ▪ A hormonális fogamzásgátlás kockázatai
    ▪ A mesterséges védekezés egyéb formái
    ▪ Védekezés kemikáliák nélkül
    ▪ A test nyelve – a termékenység jelei
    ▪ Hüvelyváladék, ébredési hő, méhnyak és más jelek
    ▪ A természetes fogamzásszabályozás előnyei
    ▪ A leghatékonyabb módszerek
    ▪ A legfontosabb szabályok
    ▪ Kérdések és válaszok