Kedves Slim, Titike és Mindenki!
Nem mentem vissza.Pedig beszéltem a dokival és ő mondta, hogy hajnalban találkozunk.De mégsem mentem be.Mert az este, miután már nem mertem nagyon nyelni sem, hogy ne feszítsen, és rendesen köpködtem papírtörlőbe, egyszercsak elaludtam, félig ülve és bár, nagyon sokat felvoltam az éjszaka és szomjas voltam, de nem mertrem inni, hogy fájni fog így eltelt az éjjel.Akkor már nem rókáztam.Aztán reggel húztam sokáig, hogy igyak,akármilyen szomjas is voltam, mert annyira féltem.De, aztán rávettem magam egy negyed kortyra, hogy ha ki akar jönni, akkor tudjam és vissza tudjak menni a dokihoz.feszített, de benn maradt és lassan megszűnt a feszítés. Gondolom, hogy lecsordogált az a csepp víz. Aztán még délelőtt ezt megismételtem 2-3 alkalommal.
Bementem melóba és még akkor sem mertem inni, de a kolléganőm állandóan noszogatott, igyál,igyál.Olyankor mindig egy-egy negyed kortyot ittam.
Majd jéghideg vízet ittam, mert amikor epémmel vacakoltam valamikor, az nekem jól esett.És most is jó volt.Délután felé eljutottam oda, hogy már egy negyed l folyadékot meg tudtanm inni-folyamatosan persze, nem egyszerre, hanem kortyokban.Akkor már viszont éhes voltam.Ezért kicsit később egy ilyen két decis, zacskós kész levest csináltam és azt vagy 3/4 órán át nyalakodtam.Feszített egy kicsit mindig, de aztán megszűnt.Gondolom, hogy átcsurgott.
Délután még volt rókavári, de érdekes, mert hirtelen, nem is ittam semmit és éreztem, hogy rohadtul feszít és már jött is vissza, a saját nyálam./Közben arra gondoltam, amin a kórházban röhögtünk Titike, hogy a nyálam vége nálam, a másik vége ki tudja, hogy hol és miben

/
Aztán már csak a vércukrom ugrott le abokámba és remegtem és izzadtam és azt sem tudtam, hogyan megyek haza, de /igen, Slim/ én is egy kis apró csoki tojást szopogattam el, amit még a nyúl hagyott el.Az egy kicsit helyre tett.
Itthon aztán hideg folyadék.Nekem ez jót tesz.Gondolom, hogy anyálkahártya jól be van duzzadva ilyenkor és ez a duzzanat folyamatosan csökken.Én olvastam azt is, még a műtét előtt, hogy ilyenkor egy kis Novorin orrcseppet lehet csepegtetni valami folyadékba és meginni.Ezért gondolom, hogy a nyálkahártya duzzadt.
De, büszke vagyok, hogy nem mentem be.Persze, ha nem változott volna,akkor csak bemegyek, mert a folyadékbevitel nagyon fontos!Féltem is, mert reggelre már cserepes volt a szám.
Most majd, amikor letelik a folyadékozás, azért félve fogok hozzá a szilárdabb kajához.