mert halisten iszonyat mennyisegu melom van. majd irok hetvegen a blogba.....csorike írta:Balu! Mi a helyzet Veled? Nagy a csend !
Szűkítés
Moderátor: naturwell
- CBalu
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Re: Szűkítés
Csőrike!
Próbálkozz az ivással sűrűbben.
A 2kg sajnos nem fogyás szerintem, inkább a szervezet elveszítette a vizet, azért lehet ez. Szerintem.
Balu!
Tegnap este néztem a képeidet!
Háááát nem semmi! Mondhatnám elég pocsék volt!!! Ami engem egy kicsit idegesít! Amikor nekem felgyülemlett a műtét után a trutyi akor leszívatták. 2-3 naponta mentem és injekciós tűvel szívták ki. Nos ezen a tájékon nem is tapadt le rendesen a bőröm, lett ott egy kicsike puki. Neked miért nem mondták, hogy le kell szívatni??? Egy pár pólót megspóroltál volna...
Csókondáré.
Ja egyébként a Jókai bableves az Neked is oké?????
slim
A 2kg sajnos nem fogyás szerintem, inkább a szervezet elveszítette a vizet, azért lehet ez. Szerintem.
Balu!
Háááát nem semmi! Mondhatnám elég pocsék volt!!! Ami engem egy kicsit idegesít! Amikor nekem felgyülemlett a műtét után a trutyi akor leszívatták. 2-3 naponta mentem és injekciós tűvel szívták ki. Nos ezen a tájékon nem is tapadt le rendesen a bőröm, lett ott egy kicsike puki. Neked miért nem mondták, hogy le kell szívatni??? Egy pár pólót megspóroltál volna...
Csókondáré.
Ja egyébként a Jókai bableves az Neked is oké?????

slim
- CBalu
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
nekem nem kellett szurizni, mivel magatol nyilt 3 luk. ott jon a cucc. bar kb. 2 napja mar nem, ugyhogy kotszert mar nem csomagolok ala. a jokai tokeletes, de legyen sok tejfel!Slim írta:Csőrike!
Balu!
Csókondáré.
Ja egyébként a Jókai bableves az Neked is oké?????![]()
slim

Ma annyira szarul voltam, hogy délben el kellett jönnöm a mhelyemről és bementem a Bendéhez.
Egész reggeltől rókáztam és a saját nyálam majd szétfeszített, egyáltalán nem tudtam nyelni.Megpróbáltam inni, de az azonnal visszajött és a nyálam is, amikor odalenn összegyűlt.
Nagyon fájt a gyomrom és a torkom, nyelőcsövem -a fene tudja.
A Bende jól lecseszett, hogy miért nem jöttem azonnal vissza, mert az állandó hányás is nyelőcső tágulatot okozhat.Mert a nyelőcső folyamatosan dolgozik.Nyelné a nyálat, de az nem megy le, visszajön, majd megint megpróbálja levinni.
Amikor vette ki, egyszerűen nem éreztem, hogy lement-e már a folyadék.Így aztán majdnem az egészet visszavette,amit hétfőn betett(micsoda kétértelmű mondat
)
De,legalább nem vette ki az összeset!
Mondtam, hogy hányingerem van, közben,ahogyan előttem állt, hullámban jött rám,ahogy szívta ki a folyadékot, erre elugrott, mondván inkább a Józsikát, Palikát (a fene tudja, hogy hívták az ápoló fickót
) hányjam le azzal a piros löttyal, amit iszom
.
Azt mondta,azért nem érzem, mert be van gyulladva az egész.Még egy fickó is volt ott a másik ágyon. szintén kivettek neki.
Majd meg kell nézetnem, hogy rendben van-e minden.Szóval, lehet, hogy hétfőn ott kezdek.(Lesz valaki?)
Viszont 5 kilót fogytam hétfő óta.Remélem, hogy ebben már zsír is van Slim!
Persze, tudom, hogy akármennyire szép is ez az 5 kiló, de nem így kellett volna. De,azért jó, bevallom!
Így összesen, október 5 óta a kórházi mérleg szerint fogytam 30,4 kg!
A doki azt mondta, hogy ez szép, mert heti fél kiló a jó, hogy ne legyek sharpeisei (Lehet, hogy nem így írják, nem vagyok kutyaszakértő
)
Most aztán iszogatok, de óvatosan, mert még a torkom, a nyelőcsövem fájdogál. És szigorúan folyadékolok, egyenlőre.
Köszi Titike az sms-t!!
Egész reggeltől rókáztam és a saját nyálam majd szétfeszített, egyáltalán nem tudtam nyelni.Megpróbáltam inni, de az azonnal visszajött és a nyálam is, amikor odalenn összegyűlt.
Nagyon fájt a gyomrom és a torkom, nyelőcsövem -a fene tudja.
A Bende jól lecseszett, hogy miért nem jöttem azonnal vissza, mert az állandó hányás is nyelőcső tágulatot okozhat.Mert a nyelőcső folyamatosan dolgozik.Nyelné a nyálat, de az nem megy le, visszajön, majd megint megpróbálja levinni.
Amikor vette ki, egyszerűen nem éreztem, hogy lement-e már a folyadék.Így aztán majdnem az egészet visszavette,amit hétfőn betett(micsoda kétértelmű mondat

De,legalább nem vette ki az összeset!
Mondtam, hogy hányingerem van, közben,ahogyan előttem állt, hullámban jött rám,ahogy szívta ki a folyadékot, erre elugrott, mondván inkább a Józsikát, Palikát (a fene tudja, hogy hívták az ápoló fickót

Azt mondta,azért nem érzem, mert be van gyulladva az egész.Még egy fickó is volt ott a másik ágyon. szintén kivettek neki.
Majd meg kell nézetnem, hogy rendben van-e minden.Szóval, lehet, hogy hétfőn ott kezdek.(Lesz valaki?)
Viszont 5 kilót fogytam hétfő óta.Remélem, hogy ebben már zsír is van Slim!

Persze, tudom, hogy akármennyire szép is ez az 5 kiló, de nem így kellett volna. De,azért jó, bevallom!

Így összesen, október 5 óta a kórházi mérleg szerint fogytam 30,4 kg!
A doki azt mondta, hogy ez szép, mert heti fél kiló a jó, hogy ne legyek sharpeisei (Lehet, hogy nem így írják, nem vagyok kutyaszakértő

Most aztán iszogatok, de óvatosan, mert még a torkom, a nyelőcsövem fájdogál. És szigorúan folyadékolok, egyenlőre.
Köszi Titike az sms-t!!

Tímea
Csőrike remélem ezzel megúsztad a dolgot,és rendbe fogsz jönni. És bízzunk benne, hogy az 5 kg-bólnemjön mind vissza!!! De sztem legalább 3-4-re számíts. Újra telítódnek majd a sejtek vízzel.
Na gyógyulgass, élvezd, hogy tudsz inni...
Balu!
Naná! Gondolod hogy kihagynám ??????!!!!!!! Van 1,5 liter, ne izgulj!!!!
slim
Na gyógyulgass, élvezd, hogy tudsz inni...
Balu!
Naná! Gondolod hogy kihagynám ??????!!!!!!! Van 1,5 liter, ne izgulj!!!!
slim
- CBalu
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
mi 20???Slim írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
20
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az ami nem 64 bakker!!!! 

- CBalu
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
most mar tudom.Slim írta:az ami nem 64 bakker!!!!